Taka pillu eroottinen hieronta oulu

taka pillu eroottinen hieronta oulu

Laten hieronta - ja hyvinvointipalvelut - Etusivu Juhannuskukkulan Hierontapalvelu - Klassista hierontaa Hakeminen - Hierontakoulu Atlas, hieronta -ajanvaraus Uusille asiakkaille -50 ensimmäinen hieronta toukokuun aikana tehdyistä varauksista. Jos kaverisi ei ole käynyt vielä ja saat hänet käymän hieronnassa toukokuun aikana, saat itse seuraavasta hieronnasta -20. Laten hieronta - ja hyvinvointipalvelut. Aukioloajat: arkisin ti, to ja pe klo 10:00- 21:00 tai sovitun mukaan. Urheiluhieroja Jorma Kivinen - Klassista hierontaa 25 vuoden kokemuksella. Warning: Unexpected character in input: (ascii92) state1 Urheiluhieronta Turku Urheiluhieroja Tuukka Keskikallio Hieroja kuuntelee aina asiakasta ja hieronta toteutetaan hänen ominaisuutensa ja tarpeensa huomioiden. Hoitoaikoja varattavissa puolesta tunnista puoleentoista tuntiin. Puoli tuntia on usein riittävä esim. Vaatetus hoitoon tullessa T-paita ja ohuet housut / alusasukerrasto, jonka pältä hoito onnistuu hyvin. Seuraavia kursseja: Koiran hyvä elämä seminaari (2014 lihastoimintaketjut ja triggerpistekoulutus (2014) fascial approach to equine treatments (2015). Ajanvaraukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla. Olen Sirpa Lehtinen, hermoratahieronnan mestari Jyväskylästä. 1.1.2018 aikoja varattavissa Ma-Pe klo:.00-21.00. Hakulomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua koulutukseen, vaan voit esittä meille kysymyksiä haastattelutilaisuuden yhteydessä.

Videos

British milf Lulu Lush plays with her big tits. Laitetaanpa tälle vuodelle vielä viimeiset tarjoukset pöytän ja ideoita pukinkonttiin! Hoidot ovat lempeitä ja antavat mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan kehoasi, tuntea kiireettömyys, rentoutua hetkeksi. Tarvittaessa voin myös lähettä lahjakortin haluttuun osoitteeseen ja laskuttaa antajaa tilisiirrolla. Kohta se on joulu ja sittenhän se vuosi taas vaihtuu. Susanna, facebook: Sun Jeesi, instagram: sunjeesi. Ota rohkeasti yhteyttä ja lue vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin.

Taka pillu eroottinen hieronta oulu - Etusivu - Koulutettu

Hieronta 3x30min 68,00, hieronta taka pillu eroottinen hieronta oulu 3x45min 80,00, hieronta 3x60min 107,00, hieronta 3x90min 150,00, hieronta 3x120min 220,00, please reload, ajanvaraus. Hoidot auttavat myös ravinnon imeytymisessä, sisäelinten toiminnoissa ja parantavat aineenvaihduntaa,. Venuksentieltä katsottuna, kartta, mikkolaan on hyvät kulkuyhteydet linja-autolla, reittiopas lähin juna-asema on Korso. Yritys tarjoaa korkealaatuisia fysioterapia- ja hierontapalveluita kaikenikäisille asiakkaille. LISÄ, klassinen hieronta, hinnat 30 min / 30 45 min / 40 60 min / 50 90 min / 70 120 min / 90, lISÄ. Varaa netissa tai soita! Saippua Center 20200 Turku sijainti: Hierontatilat sijaitsevat Turun Saippua Centerissä, Ruissalontien puolella. Tämä tarjous koskee myös lahjakorttiostoja. Venytykset ja neuvonta, lahjakortit, lahjakortti hierontaa on aina hyvä ja hoitava lahja. Urheiluhieronta (2016 raskaushieronta (2017). Viikonloput poistuvat valikoimasta, mankkaantie 32, 02180 Espoo (.

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *